Monday, March 13, 2006

despre...

sa vorbim putin despre iubire. nu, nu este acea chestie mica pa care o faci la unghia de la picior daca nu stii sa-ti tai unghiile. nu sunt nici acele camere video care se sodomizeaza privindu-se in ochi. nu este nici secunda aia pe care o pierzi de cind apesi pe butonul cu care raspunzi la telefon, pina duci telefonul la ureche; probabil nici nenea ala care-si linge lacom degetela dupa fiecare servieta pe care o deschide, si care repeta intr-una aceleasi combinatii de litere AZF AZH AZB ZBA ZXS ZAD ZER AAZ AAK SSA ...si asa mai departe.

in timp ce te roade stomacul de poti gindi doar la un singur lucru: ce se intimpla daca sucul gastric iese incet din stomac si se prelinge printre organele interne.[da...asta e o senzatie asemanatoare ...dar se numeste ...ulcer perforat]

(intr-un cadru aproape intim intra un om de statura medie ...blond spalacit, aproape alb carind intr-o mâna ceva asemanator unui ciocan de lipit din modelul folosit de tigani la lipit acele burlane -un mâner, urmat de o bucata de metal si in capat cu o alta chestie destul de termosensibila.)

"de ce mi se pare doar mie ca nu am dreptate ...am sa va demonstrez ca tot ceea ce ati crezut despre iubire nu este adevarat." apoi apucindu-se de mâna stinga isi smulse inima, o aseza in fata sa pe un scaunde lemn si cu ciocanul de lipit-in prealabil incalzit- ii atasa un termoplonjon- lasind afara cablul de alimentare- iar apoi o introduse inapoi intr-o cutiuta numita cutie toracica si isi cusu la loc pielea. a gresit putin unghiul dar aici mu mai este vorba de estetica.

cu un cablu introdus intr-o priza mai putin portabila incepu sa se incalzeasca... "vedeti ?!" striga el cind un led semnaliza alimentarea ...."nu este vorba de caldura!" rosti lasind fragmente de fum sa iasa incet din colturile gurii ... "nu este vorba de efectele termodinamicii !!!" incerca sa explice cu o mina intinsa spre o tabla pe care stateau scrise dU=δQ+Wδ printre multe alte explicatii pe care nimeni nu le intelegea...

ce vroia sa demonstreze?!

nimeni nu a inteles exact .

si ajungem din nou la intrtebarea: ce este iubirea?

nu . nu este nici microbul care va saluta respectos, dar pe care il ignorati si care ajunge sa fie nevoit sa va ia la palme pentru a se face observat. nici pata de vin de pa fata de masa . nici petele de sperma de pe podeaua unei bai. nici urina "fosforescenta" a pisicilor, care sunt atit de secretoase in al lor ciudat ritual dureros de imperechere. nici guma de mestecat lipita sub masa. nici interiorul umed si cald al unui vagin. nici falusul din fata oricarei primarii.

"dom'le care va sa zica este vorba despre gustul acela amar ?" intreaba unii... "oare este floareape care o oferi intr-o data oarecare ?" "este un vibrator infipt intr-un vagin al carei baterii nu se mai termina?" "este acea senzatie de usturime a limbii dupa ce bei primul pahar de tarie?"

"nu" le raspunse subit . "este vorba de cele lichidul amniotic" "tot ce iti ramine intiparit in ultimul bastonas!" "este acel moment in care te arunci imbracat in bazin" "berea pe care o termini cu greata dar o termini pt ca este a ta" dorinta aia cu care te trezesti dimineata " ipotenuza" "miscarea de resort pe care o face degetul pe butonul de mouse dupa ca ai dat "search" este patrulaterul . este voma aia care iti iese pe nas dar pe care stii ca tu ai bagat-o de unde iese.

"este momentul in care picatura de apa iti ramine in palma- pa care o astepti pt ca stii ca va cadea si care te lasa umed dupa ce se scurge pe "linia inimii" de la tine din palma.

4 Comments:

Blogger RumCzeisZ said...

RESPEKT FRATE(!)

9:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

MEGA OFERTA

5 LAME LA PRETZ DE 1

10:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

X Session to boala sufletului
[iulie-septembrie 2006,]"
at 11:36 AM 2 comments frica
to Anonymous
("--The Wonderful ChildLove")
Wagahai wa Neko de Aru ("I Am a Cat")

2:21 PM  
Anonymous Jodie said...

RESPEKT FRATE(!)

8:29 AM  

Post a Comment

<< Home