Monday, October 30, 2006

absolut toate drumurile duc spre KFCa sa ajut oamenii si fiarele care s-ar rataci prin padure m-am gandit ca ar fi bine sa sticuiesc semnul distinctiv KF si in locuri mai putin populate si umblate.

Stickerele KF au fost facute pt oras. Dar KF poate fi si un pop(as) din maneca padurii de semne. Locul unde ar trebui sa ajungi la capatul drumului initiatic care te scoate din oras ca sa te aduca din nou pe strazile lui. Trebuie sa uiti ca exista un loc unde poti avea expozitii de comics-uri si muzica greu de receptat pe alte lungimi de unda. Dar nu trebuie sa uiti ca acolo este doar o oaza cu palmieri polenizati artificial cu grija si atentie ca sa dea roade greu de adunat pe trotuarele si in vitrinele din jur.
Este KF doar un semn de circulatie, o noua directie?
A ajuns KF un loc mitic unde sper sa gasesti cam tot ce iti lipseste in alte parti?
Este KF doar un luminis greu de intretinut, mentinut si adus la lumina?
Cine sunt elfii care au grija de el zi si noapte?

Sau poate ca este locul ala extrem de turistic unde stii sigur cam ce te asteapta, si asta e sensul sagetii lui... trebuie sa cotesti ca sa ajungi acolo. Practic nu ai incotro si nu ai de ales decat sa te abati un pic de la drumul de zi cu zi.
foto courtesy of Alex Xandra Croi Toru

1 Comments:

Anonymous Alleniuyt said...

Don't those reasons apply to you? Perhaps you really should consider this opportunity and start making some money. Cold temperature storage can in fact harm batteries if condensation results in corroded contacts or label or seal damage due to extreme temperature storage. The Li-ion is most economical for those who use a mobile phone daily. With a large range ofsoftware toolsand services that can effortlessly overwhelm a newbie, there is bright-light in darkness of overhype and poor postcustomer service- Backlinkgoldmine range of products.

12:54 PM  

Post a Comment

<< Home