Wednesday, May 21, 2008

Inchiriem ARDEAL' pentru "REFORMA GENETICA"


Concesiune pe 69 de ani, sau chirie la metru patrat de pamant locuit... vine sfarsitul lumii, iar noi trebuie sa fim acolo sa profitam de pe urma lui. Cum exact? Inchiriem ardealul ungariei, pentru a le oferi sansa cetatenilor de a-si reinprospata genele mononationale.
Programul trebuie votat prin legi ale parlamentului maghiar, fiind trecut sub denumirea de REFORMA GENETICA. Prin urmare centrul logistic ar fi stabilit la arad, de unde se va putea face distributia resurselor umane. Indivizii adusi trebuie expusi la ''gena' romaneasca'' prin contact/contract sexual, de catre reprezentanti sanatosi, cu acte eliberate de comisia de logistica din arad, dupa plata in natura a taxelor aferente.
Candidatii ardeleni vor fi prezenti in 99% din actiunile de improspatare si revigorare genetica, provocata prin repetate cicluri reproductive, moldovenii si oltenii urmand imediat dupa minoritatile rrome.
Numarul nasterilor va fi controlat tot de la nivel central(arad), surplusurile fiind reciclate in alimente, precum urmeaza: parizerul de copii, biscuitii genica(diminutiv jucaus la adresa reformei genetice), racoritoare cu pulpa naturala de sezon si bere tranzilvania.
Dupa expirarea contractului in ceea ce priveste concesiunea/inchirierea transilvaniei subiectii programului vor avea o ora sa-si adune cele mai importante obiecte, intr-un geamantan de voiaj, mai apoi sa urmeze cel mai scurt drum spre gara, unde se vor imbarca spre taberele de la casoaia, herculane etc. pt reciclarea stratului adipos in forma unor produse de infrumusetare, ex. sapunuri...
Parul, pielea si dintii de aur, vor fi deasemenea reciclate!
Tratatul va fi urmat de un studiu asupra producerii energiei electrice pe baza de manelisti, dar pana atunci nu uitati: transilvania inseamna profit!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hai mai ce urat arata fata:-s saracuta...faceti ceva!

10:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ioi, tulai! Asta-i extra(terestră).
Unde-s Mulder şi Scully?
Cine-o scris articolaşul? Ceva firmă de imobiliare? Că nu-nţeleg... E contract, ba nu, e program... Ba nu, e studiu... Adică e tratat...
Hai, mă... Poţi mai mult.

10:33 AM  

Post a Comment

<< Home