Wednesday, February 22, 2006

Este van, lassan szenunkre szall az alom

Aradon vagyunk sebaj, az egesz nap hulyesegekkel telt. A munka lekot, csak magammal nincs ido foglalkozni.2 kor ugymondtam a fonoknek, iskolaba kell mennem. Ugy is tortent. A tanr baratsagos volt, szakmai dolgokrol esett szo. Hazamenet a villanyszamlat is sikerult kifizetnem, s meg a gyurkahoz is felugrottam. Nala a bukaresti gyerekek. Kileptunk egyet a varosba. A Vladimirt is meglatogattuk, vele egyutt 5-en kaveztunk, s kesobb soroztunk. Jo aradias hangulat volt. Lattunk embereket, minket is lattak, dumaltunk nagyokat. Hazamenet kiflit, turos sutit is vettunk. Most eszem es irom: >>Jo kis delutan volt.
Nos puszillak benneteket, s varom a zajt, basszatok le, azert, mert egy kurva szot sem ertetek ebbol az egeszbol!
Pa!

10 Comments:

Blogger RumCzeisZ said...

Ba dete-n colo. Nu intzeleg nimik! Ce faci ma, cescrie in buletin. Romaneshte fraate. Dick la el!

10:43 PM  
Blogger RumCzeisZ said...

Ba. Ma lashi?!

10:44 PM  
Blogger p_n_e_a said...

Az 1980-as evek kezdeten ugyanis posztkonceptualista stagnalas mutatkozott.
a szembeszegules eszkozeit.
az ironia volt.
tikus jelenseg ennek a stilusnak a Kozep-Europa-szerte
szenv jutott kifejezesre,
A hatalommal valo polemikus szembehelyezkedes pozicioinak a megszilardulasa ebben a periodusban
szemben
tosgyokeresseget vindikalo,
yallasos szinezetu iranyzat magatol ertetodoen ellenzekbe szorul.
affele felhivatalos ellenzeki statust nyert.
e
e
k
b
v
a
szocialis-politikai motivacio.
Alternativak
az 1988. evi nagybanyai atfogo jellegu ifjusagi tarlat volt.

1:09 PM  
Anonymous Anonymous said...

A fegyveres vitézek négerlovakkal Rozsasándor elöre! muveli a kukoricát Katicát körulal a betjár szakálas egribudaisándor bácsi (drága bácsi, nem én voltam…) citerás jo hire babám csokja szamárháton itt az idö szántani az ökröm sajnálom hat ökröt hajtani oktatni kopogtatni barna kislánj mert ha énrám várakozol sohamegnemházasodofehérlábát mosa meg is szapanyoza a foljoba 5 kanibal peterpal napjan velemenyunk nincs plebanos atja nincs hangszoro nincs fincsi ido nincs onnalo nincs level nincs keso nincs agodalom nincs humanovo nincs masodikszimeonnincs koalicio nincs albanfegyveres nincs majorkairepuloterkevesvagy nincs dojagyorgy nincs zaporzivatar nincs egyegy sincs 13 – 18, 21 – 26 kozul nemalakulhatmert nem letezik 23 to nem letezik eszakok juliusorosz nemzetuzenek menjdorgeskato nai szaladva utanam keresztul fasirtak elotem elindultam meghoditani a vilagot, o7 007 ciklus nelkul masodik vilaghaborodot katonak szaladnak utanam a sirba kergetne mast is de, ijesmi nem letezik mert ha nem letezne nem meselnem szurrealista almodozo ennemvagyok ez itt mindigaz, gaz, gazfickok segitsegevel at veszem az uralmat az urszekerek enisbuvesz sem vagyok azert, de megjachatom nektek andante hegedus hangvers enykatonamarja a globalizaciot szineszcsoport kozremukodesevel elfoglalom afrikat asztan negerromaikatonaim is lesznekelefanthaton, a lakatlanszigetek fejenkent egylakoyait fogjulejtem, krokodilkultuspapjait hejezem a riatseregem elsosoraiba sort is kapnak csak akarjak, ez az elso szakasz a masodik hijanzik, a harmadik jobb. A negyedik dinyefeju, az otodik szalad utanam, zoldfuluk meszirollatcodik en vagyok a fo harom lohaton egy harckocsiban lakit szivok hat huszar korulkorulvesz, lefejezvesemadomfel, kukoriskotkodacs kapirgal a hatsoulesen. A tobi csak jatek, de aztan halalosankomoly jatek, joetvagyal fogyasztom, az amerikaiak nem kelenek vagy talan csakis, kapaszkodjbelem – indulunk! meggondolyuk, deketszer, atobimajdjonmagatol – fegyverzetkatonak harmasaval tamadnak, feltamadva a barbarkirajok tavoli izmaikal a hadseregketoldalan tamadnak minden, minketis, kocincsunk ertuka jovoninjaiaz enparancsomravarnak, a farkasucai gotikustemplombol erodot csinalok, it mindenki enekelni fog valasosenekeket harc elot, ellotwilifoges hektorvezetik a zenekartaz elszurkulesig, en csak halgatomvan akikap sisakot is mert a kardviragis fegyver lesz, kuncogiten egy marslako paradicsomlegerinces tetovoi oszetuzeseket fogalmoznak kikerulhetetlenul, mozgadalom lesz ez, de nagy. Szalodak, legitarsosagok nem lesznek ez utan, nyolcoratollegfejeb szentek es foldonfutok tuzes pattogtalan lovas mezo or, papok oroke katonak, hadifogsag, sirja ……

1:14 PM  
Blogger p_n_e_a said...

A tobi csak jatek, de aztan halalosankomoly... :)

1:18 PM  
Blogger flo' said...

This comment has been removed by a blog administrator.

4:30 PM  
Blogger RumCzeisZ said...

jobbnak tartom egy ilyen post fenntartasat a bloggeren, mivel a hozzafuznivalok igazan az aradiak szivemelyerol jonnek. tisztelet nektek, akik ilyen rovid ido alatt, ilyen sok szeppel ajandekoztatok meg. Szep menet lesz, megigerem. csak semmi ellenszenv.
Baratsaggal, az alulirott!

7:41 PM  
Blogger flo' said...

jol van!

1:12 AM  
Blogger RumCzeisZ said...

asszem te, hogy valahol te is a falu rossza lehetsz te gyerek, te! jaaaaaj!

1:11 PM  
Blogger RumCzeisZ said...

minimal+scandal-alcool=?

7:23 PM  

Post a Comment

<< Home